Γυαλιά για Υπολογιστή

Το σύνδρομο οπτικής κόπωσης από υπολογιστή είναι πλέον παγκόσμιο φαινόμενο. Ο σύγχρονος άνθρωπος περνάει πλέον πάρα πολλές ώρες την ημέρα μπροστά σε κάποια οθόνη, είτε υπολογιστή, είτε κινητού. Το αποτέλεσμα; Κουρασμένα μάτια από τη συνεχή εστίαση και τη μπλε ακτινοβολία των οθονών.
Πλέον το Athens Eye Optical είναι σύμμαχός σας σε αυτήν την «πολιορκία» που υφίστανται τα μάτια σας! Διαθέτουμε τα εξής «όπλα» σε αυτήν τη μάχη: Αφ’ ενός για πρεσβύωπες, τα ειδικά πολυεστιακά για μεσαία και κοντινή όραση, και αφ’ ετέρου – για όλους – τα ειδικά φίλτρα αποκοπής της μπλε ακτινοβολίας.
Για τους νέους χρήστες, που βρίσκονται πριν την ηλικία της πρεσβυωπίας, διαθέτουμε και τα ειδικά γυαλιά κατά της οπτικής κόπωσης. Τα εξειδικευμένα πολυεστιάκα και τα γυαλιά κατά της κόπωσης, (lunette de repos) θα σας προσφέρουν ξεκούραστη όραση στον υπολογιστή και το διάβασμα, ενώ τα ειδικά μπλε φίλτρα αποκοπής της μπλε ακτινοβολίας θα προστατέψουν τα μάτια αλλά και το σώμα σας, από τις διαταραχές του ύπνου και της χρόνιας κόπωσης που συνδέονται με αυτό.